Podruhé – 3 týdny 5 dní po operaci

Tak dnes odpoledne jsme se už šli ukázat panu doktorovi MVDr. Srncovi, který operoval. Nohu už nezavazoval, mám mu jenom nasadit nějaké tričko, aby se mu dovnitř nedostal nějaký nepořádek a několikrát denně zlehka promasírovat, aby případný sekret vytekl ven, pak polít roztokem Betadiny a potřít zvenku betadinovou mastičkou, které jsme dostali s sebou. Zatím mám sledovat, jak moc z rány teče a ve čtvrtek ráno jdeme na kontrolní rentgeny, jestli jsou implantáty na svém místě a vůbec je všechno v pořádku a případně by se, když už bude pes přispaný, nařízla ta otevřená rána a znovu zašila. Pak už nám opět zbývá doufat, že se vše zahojí, nevznikne po zavření znovu komplikace a nebude se muset noha rozříznout a zrevidovat kompletně.
Zároveň jsem se ptala, jestli už se konkrétně s něčím takovým setkal a říkal, že s různými komplikacemi ano, že to třeba trochu pár dní prosakovalo, hodně nateklo, pes déle kulhal atd., ale s takhle problematickým hojením ještě ne…

blog-foto-2-3-tydny-5-dni-01

2 comments
  1. lenka said:

    Dobrý den,tak náš pejsek šel včera na operaci druhé nohy, po operaci se probral, vše v pořádku, za chvíli si pro něj jedeme, tak snad se neobjeví žádné komplikace, přeji hodně sil Vám i pesanovi.L.

    • jitkha said:

      Tak držím pěsti, ať je všechno v pořádku a pesan se brzy zotaví!

Napsat komentář