Podruhé – 5 týdnů 1 den po operaci

Znovuotevřená rána už je pěkně zarostlá, všechno vypadá moc hezky, žádné komplikace. Jenom posledních pár dní mi přijde, že občas trošku zakulhá, ale nevím, jestli to nebude tím, že pesanovi zase otrnulo, takže je těžší ho uhlídat, aby pořád někde nepopocházel. Snad už po Novém roce budeme moct vyrazit i na krátké vycházky mimo dvorek a zahrádku.

blog-foto-2-5-tydnu-1-den-01

3 comments
  1. lenka said:

    Dobrý den, jsem ráda, že se léčba daří, Garp byl v pátek na tahání stehů, doktor byl překvapen, jak dobře noha vypadá, vůbec nebyla opuchlá, normálně na ni našlapuje, na veterině předvedl, kolik má energie, hned poskakuje samou radostí, že konečně někam mohl vyrazit, v polovině ledna jdeme na kontrolní rentgen, tak snad bude vše v pořádku.

    • jitkha said:

      Tak bezva, že se Garp tak dobře zotavuje!
      To jdete na kontrolní rentgen brzy, mně veterinář říkal, že nejdříve po 6 týdnech, ale ideálně až po 2 měsících…

  2. lenka said:

    Dobrý den,
    přeji Vám a vašemu pejskovi už jen samé klidné a pohodové dny, ještě jednou děkuji za založení blogu, moc mi pomohlo, když jsem věděla, co nás čeká, mohla porovnávat Vaše a naše léčení.My se zatím držíme, už je to hodně dlouhé, od pol. října nebyl Garp pořádně venku, ale důležité je, že vše vypadá v pořádku, uvidíme na kontrolních rentgenech Lenka

Napsat komentář