Podruhé – 14 týdnů 5 dní po operaci

Dlouho jsme se neozvali, nestalo se nic moc nového, akorát od minulého týdne jsme začali chodit na krátké vycházky na vodítku, protože s nohou nemá problémy, že by ho bolela, nebo jí ulevoval a myslím si, že krátké vycházky mu spíš prospějí, než aby pořád „seděl“ doma a dál ztrácel svalovou hmotu. Stejně nás už tento týden v pátek čekají druhé kontrolní rentgeny, které, doufám, také dobře dopadnou.

Jinak operace opět vyšla na nelínací období, takže se zarůstáním srsti je to stejně jako minule –  noha zarostla jen po koleno a zevnitř a stehno je skoro holé, krom jednoho pidi kousku u ocasu, kde měl po oholení při operaci podrážděnou kůži a udělal se mu tam velký strup. Už máme zkušenost z minula, takže jakmile začne přelínavat, srst během chvilky doroste.

Jsem tak strašně ráda, že už to máme za sebou. Nový rok sice nezačal úplně dobře, protože můj druhý desetiletý rotvajler musel také na operaci s oboustrannou perineální kýlou a zároveň se udělala i kastrace kvůli zvětšené prostatě. A to už je snad se zdravotními problémy konečná.

blog-foto-2-14-tydnu-5-dni-01

Napsat komentář